Wat we doen

Met de data-gedreven aanpak Preventieplan voor medewerkers in zorg en welzijn verminderen werkgevers in deze sector hun verzuim en ongewenst verloop. Want ze weten wat er écht speelt en werkt bij hun medewerkers. En hoe zij met plezier blijven werken. 

 

Unieke data-gedreven aanpak

Werkgevers in zorg en welzijn krijgen met het preventieplan de benodigde inzichten en meest passende handvatten om hun verzuim en ongewenst verloop aan te pakken. Door bundeling van unieke data, succesvolle praktijkvoorbeelden, bestaande initiatieven en uitkomsten van gesprekken met professionals in zorg en welzijn. Vanuit de organisatie én de hele zorgketen. Zodat zij daar samen gericht naar handelen.

 

Hoe pakken we het aan?

Vanuit de data worden signalen in kaart gebracht die verzuim in een vroeg stadium opmerken. Daarnaast krijgen we, door de luistersessies, inzicht in de behoeften van zorgprofessionals en -teams in het dagelijkse functioneren. Op deze manier krijgen ontstaat een overzicht met concrete verbeteracties om het verzuim en ongewenst verloop terug te dringen.

 

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom het preventieplan? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media.

Volg ons op:  

Privacy

Cookies

© 2023 Preventieplan